Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog 5 tipov na darček pre ženu

5 tipov na darček pre ženu

Každý rok si lámeš hlavu čím obdaruješ svoju polovičku, mamu, sestru, či najlepšiu kamošku? Hľadáš niečo pekné, originálne, ideálne aj praktické, čo nezapadne prachom po troch dňoch? Máme pre teba dobrú správu. V tomto článku sme spísali 5 tipov na darček z merino vlny. Nájdeš tu hrejivé tipy na obľúbené kúsky aj tipy na menšie univerzálne darčeky.

1. Hrejivé tričko z merino vlny, pre tie ktoré potrebujú zahriať

Ak jej je stále zima, drkoce zubami a s príchodom chladnejších dní nie a nie sa zahriať, ako stvorené pre ňu bude teplučké hrejivé termo tričko Lehota zo 100%-nej merino vlny. Aktuálne máme na výber 15 farieb, ostáva len zistiť, ktorá je jej obľúbená. Mäkučkým tričkom z merino vlny rozhodne nič nepokazíš.

Tieto dámske termo tričká šijeme z najteplejšieho úpletu merino vlny. Až ho oblečie, ďalšie vrstvy oblečenia nebudú potrebné.

Tričko Lehota v zvýhodnenom sete

Tričko Lehota nájdeš aj ako zvýhodnený set Hrabina spolu s termo nohavicami. Termo set je multifunkčný a hodí sa na rôzne aktivity. Primárne ako zimné termoprádlo, či hrejivé termo oblečenie na turistiku, lyžovanie alebo žúrku na chate 🙂 .

Tričko so vzorom

Ak hľadáš niečo unikátne, môžeš mrknúť na našu limitovanú ponuku teplých termo tričiek so vzorom. Termo tričko Kokava – so vzorom vetvičiek v troch farbách a termo tričko Krupina – s geometrickým vzorom v dvoch farbách.

2. Univerzálne tenšie tričko z merino vlny na šport aj do práce

Hľadáš darček pre tú, ktorá je jednou nohou v práci a druhou stále niekde pobehuje? Či už rada cestuje, alebo zdoláva horské vrcholy, ťažko sa niekde len tak zastaví. Vhodnou voľbou je funkčné tričko Poľana s raglánovým rukávom alebo funkčné tričko Litava s hlavicovým rukávom. Obidva modely sú zo 100%-nej merino vlny v tenkom prevedení. Tieto tričká sú výborné ako jediná vrchná vrstva alebo ako spodná vrstva v chladnom počasí.

Aktuálne máme na výber 16 farieb. Áno, bude to veru ťažký oriešok, ale ty to zvládneš.

3. Mikina z merino vlny – na bežný deň aj víkendové dobrodružstvo

Vyberáš darček pre tú, ktorá sa nezastaví od rána do večera a máš pocit, že by si zaslúžila niečo výnimočné? Má rada multifunkčné kúsky? Naša mikina z merino vlny k nim rozhodne bude patriť tiež.

Poteší minimalistickým dizajnom, ktorý možno kombinovať prakticky s čímkoľvek zo šatníka. Dá sa nosiť kdekoľvek od chladnej jesene do studenej jari.

Aktuálne máme mikiny Bystrá v ponuke v siedmich farbách. S kapucňou aj bez. Pre nosiace mamičky môžeš vybrať mikinu Beňuška so vsadkou. Ak má rada strihy pod zadok, siahni radšej po predĺženej mikine Babica.

4. Nákrčník z merino vlny – univerzálny kúsok

Hľadáš skôr niečo menšie, univerzálne? Pre niekoho, komu sa nehodí nový ponorný mixér a ani ponožky? Máme pre teba dobrú správu.

Tentokrát si nemusíš robiť starosti o to, či jej sadne veľkosť, alebo či taký doma už nemá. Nákrčník z merino vlny je v tomto univerzálny a jeden v šatníku nikdy nie je dosť. Rozhodne ním teda nič nepokazíš. Nemusíš sa starať, či ho bude chcieť nosiť na krku, alebo na hlave, počas športu alebo len tak do práce. Hodí sa totiž na všetko.

Vybrať si môžeš nákrčník Sitina, ten je tenší, elastický, hodí sa na všetky športy od jesene až do jari. Alebo teplejší a mäkší nákrčník Bôrik, ktorý môže nosiť pokojne celú zimu aj ku kabátu.

5. Darčeková poukážka

Ak si stále lámeš hlavu nad výberom, na záver máme pre teba snáď to najjednoduchšie riešenie a tým je darčeková poukážka. S poukážkou si bude môcť sama vybrať to čo jej spraví radosť 🙂 .

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Froggywear.sk